Rodinná pôžička 2011


Stáva sa to dnes a denne, máte nečakaný výdavok a ak ste si poctivo každý měsís neodkladali časť zo svojho platu na finančnú rezervu tak pre vás bude jediné riešenie pôžička. V najlepšom prípade máte možnosť požiadať o pôžičku v rodine, teda o rodinnú pôžičku.

Rodinná pôžička

Najvýhodnejšie je o pôžičku požiadať svoju rodinu, alebo svojho kamaráta! Rodinná pôžička je spravidla bez vysokých úrokov ako by to bolo v banke alebo v nebankovej spoločnosti, pričom sa. Čo ale robiť pokiaľ ide o vysokú sumu a nikto z rodiny mi požičať nemôže? V tomto prípade bude naozaj nutné zájsť do banky.

Pôžička v banke

V banke máte možnosť získať pôžičku, ale to len za predpokladu, že máte čistý register a pravidelný mesačný príjem. V opačnom prípade je možné hľadať pôžičku nebankové.Nebankové pôžičky sú dostupnejšie, bohužiaľ je daňou vyšší úrok ako u pôžičky bankové.

1 komentář:

  1. Aké sú vaše finančné potreby? Poskytujeme pôžičky od minimálne 7 000 USD do maximálne 900 000 000,00 USD s pohodlným trvaním, ktoré sa pohybuje od 1 do 25 rokov pri veľmi zníženej úrokovej sadzbe 3%. Kontaktujte nás e-mailom: mrfrankpoterloanoffer@gmail.com
    Ďakujeme a tešíme sa na vašu rýchlu odpoveď.
    S pozdravom,

    OdpovědětVymazat