Pôžičky na OP

Určite sa vám už mnohokrát stalo, že ste potrebovali okamžite danú sumu peňazí, či už na cestách či služobnej ceste a jediné, čo ste mali po ruke, bol váš občiansky preukaz. Nemusíte zúfať, pre tieto prípady tu sú pôžičky na OP (občiansky preukaz)!

A aké sú vlastne výhody pôžičky na občiansky preukaz? Jedna z mnohých výhod je, že sa tento typ pôžičky používa veľmi krátku dobu, nezadlužíte sa tak na mnoho rokov, požičiate si iba toľko, koľko akútne a momentálne potrebujete. Ďalej, pri stretnutí s osobou, ktorá pôžičku zabezpečuje, sa preukazujete iba občianskym preukazom, žiadny iný doklad totožnosti nie je potrebné. Ďalšou veľkou výhodou je že sa u týchto pôžičiek vo väčšine prípadoch nemusí preukazovať, na aký účel budú peniaze slúžiť. Zriaďovateľovi je to skrátka viacmenej jedno.

Pre koho je pôžička na občianka vhodná

Pôžičky na občiansky preukaz sú vhodné najmä pre tých, ktorí, či už z akýchkoľvek dôvodov, nemôžu mať pôžičku klasickú. Nie že už sa jedná o nezamestnaných, o bývalej neplatiča či dôchodcu. Veľakrát tak nie je iná možnosť, než pôžička na OP.

Keď si budete pôžičku na OP zriaďovať, nemusíte ani preukazovať mesačný príjem, tento typ pôžičky si teda môže zriadiť naozaj každý, aj nezamestnaný. Je nutné si však uvedomiť, že bez akéhokoľvek príjmu sa budú splátky splácať asi dosť zle.

Pri zriaďovaní pôžičky na OP väčšinou ani nepodpisuje zmluvu, mnohokrát sa jedná len o správu alebo vyhlásenie, že si nie ste vedomí ničoho, čo by vám mohlo zabrániť splátku splácať.

http://overenepozicky.blogspot.com/2010/11/pozicky-bez-rucitela.html

1 komentář:

  1. Dobrý deň, vďaka spoločnosti LAPO MICRO FINANCE, ktorá mi dnes poskytla pôžičku na záchranu života môjho chorého dieťaťa, odporučím každému, kto potrebuje súrnu pôžičku, na e -mail: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    OdpovědětVymazat