Pôžičky pre nezamestnaných

Ste nezamestnaní? Tak určite sami veľmi dobre viete, ako môže byť ťažké obstarať si v dnešnej ťažkej dobe akúkoľvek sumu peňazí. Je doba, v ktorej je prepúšťanie otázkou každého dňa. Za pravdu dajú tí, ktorí sú bez práce, navyše majú uživiť niekoľkočlennou rodinu. Tu potom prichádza veľký problém.

Jednou z mála možností, ako si obstarať peniaze na nejakú dobu, je pôžička. Avšak tí nezamestnaní, ktorí sa o to pokúsili, sami veľmi dobre vie, že zariadiť si pôžičku bez pravidelného príjmu nie je žiadna sranda. Takmer všetky banky budú chcieť výpis príjmu, čo im poviete, ak nemáte príjem žiadny?

Možnosti pre nezamestnaných

Jedna z mála možností, ako si zariadiť pôžičku pri nezamestnanosti, je prostredníctvom samostatnej, nezávislej spoločnosti. U nás je našťastie veľký počet firiem, ktoré ponúka nebankové pôžičky. Je však nutné počítať s vyšším úrokom a možnosti väčšieho rizika. Akú pôžičku pre nezamestnaných? Výber je značne obmedzený. Pravdepodobne budete musieť siahnuť po pôžičke na zmenku, v ktorej nie je potrebné dokladať výpis príjmov. Ide tak o veľmi vhodnú pôžičku pre nezamestnaných.

Aké máte ďalšie možnosti? Ak máte aspoň nejakú prácu s nízkym platom či máte už nejakú pôžičku a banky vám už ďalšiu nepožičia, môžete si zariadiť pôžičku bez registra, ktorú sprostredkovávajú opäť súkromné firmy. Jedná sa o nebankovú pôžičku, v ktorej je však nutné dokazovať výpis príjmov, pre úplne nezamestnaných to teda nie je ideálna a možná voľba ao pôžičky pre nezamestnaných sa nejedná.

http://nebankove-pozicky.blogspot.com/2010/11/pozicky-pre-nezamestnanych.html

Žádné komentáře:

Okomentovat